N-VA Roosdaal in de Senaat

Op 1 september 2013

Onze N-VA-fracties in gemeente en OCMW zijn intussen enkele maanden bezig en het moet gezegd: ze leveren prima werk en nemen hun mandaat heel ernstig. Ons oppositiewerk gaat niet onopgemerkt voorbij. Maar daarover meer in dit Huis-aan-Huis-blad van september 2013.

Het grootste nieuws dat ik u als voorzitter kan brengen, is dat we als afdeling bijzonder trots mogen zijn dat we sinds juli een senator in onze rangen hebben. Veerle Stassijns werd immers begin juli de opvolgster van Danny Pieters, die zijn mandaat neerlegde om vice-rector te worden op de Leuvense universiteit.

Na provincieraadslid Linda Van den Eede is dit dus de tweede bovenlokale mandataris voor N-VA Roosdaal. Voor een kleine afdeling is dat iets om, terecht, trots op te zijn.

Veerle Stassijns: “Het nieuws kwam een beetje als een verrassing. Ik was wel op de hoogte dat ik de eerste in lijn was voor de opvolging, maar helemaal verwacht had ik dit niet. Ik zal mijn best doen om me zo snel mogelijk in te werken en wat dossiers onder de knie te krijgen. Ik beschouw dit eveneens als een beloning voor onze afdeling. Vorig jaar zetten we een van de beste resultaten in Vlaams-Brabant neer.”

Frans Vanderveken, voorzitter N-VA Roosdaal

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is