Jeugdhuizentocht van Jong N-VA Pajottenland en Zenneland groot succes

Op 16 november 2015, over deze onderwerpen: Jong N-VA

Zaterdag trokken Jong N-VA Zenneland en Jong N-VA Pajottenland met een grote groep jongeren op jeugdhuizentocht. Reeds voor de vierde keer trokken de jongeren met een speciale feestbus doorheen de streek. Op hun tocht deden ze allerlei jeugdhuizen en cafés aan in de Vlaamse Rand rond Brussel, onder andere in Beersel, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Roosdaal, Gooik en Lennik.

Sven Pletincx, jongeren-voorzitter van Jong N-VA Zenneland: “Na het succes van ons huisbier Zennenat kunnen we de jeugdhuizentochten ook stilaan een waar succesverhaal noemen. Jongeren motiveren om actief te worden in de politiek en onze Jong-N-VA stem laten horen op lokaal niveau zijn onze speerpunten. Daarnaast willen we via apolitieke acties, zoals deze, dicht bij de jongeren staan. We zijn dan ook blij dat deze jeugdhuizentocht op zulk een enthousiaste bijval kan rekenen van de lokale jeugd.”

Het doel van deze activiteit was dan ook om jongeren op een ludieke manier in contact te brengen met politiek. Dit concept is een ware traditie geworden van de jongerenafdelingen en gezien het succes en het grote enthousiasme bij de lokale jeugd, is de toekomst van dit evenement gegarandeerd.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is